Sample Page | Biga STK

Sample Page

This is an example page. It’s different from a blog post because it will stay in one place and will show up in your site navigation (in most themes). Most people start with an About page that introduces them to potential site visitors. It might say something like this:

Hi there! I’m a bike messenger by day, aspiring actor by night, and this is my website. I live in Los Angeles, have a great dog named Jack, and I like piña coladas. (And gettin‘ caught in the rain.)

…or something like this:

The XYZ Doohickey Company was founded in 1971, and has been providing quality doohickeys to the public ever since. Located in Gotham City, XYZ employs over 2,000 people and does all kinds of awesome things for the Gotham community.

As a new WordPress user, you should go to your dashboard to delete this page and create new pages for your content. Have fun!

Objednanie jedným klikom

Termín na technickú kontrolu alebo emisnú kontrolu budete mať do 24 hodín.
Objednanie vám nezaberie viac ako 1 minútu.

Objednanie výhradne na telefónnom čísle
+421 905 455 405

Často kladené otázky.

Kontrola trvá do 30 minút.

Odvoz vozidla na kontrolu a dovoz naspäť k vám je potrebné objednať telefonicky na čísle +421 905 455 405. Vaše vozidlo musí mať v čase odvozu ešte platnú emisnú a technickú kontrolu.

Nie, prezuť vozidlo nie je potrebné.

Na kontrolu by mal vlastník či držiteľ vozidla prísť ideálne najneskôr v posledný deň platnosti kontroly. Samozrejme, môže prísť aj po skončení platnosti technickej kontroly, na výkon kontroly to vplyv nemá.

Lekárnička (podľa príslušnej kategórie vozidla), výstražný trojuholník, rezervné koleso (zdvihák, kľúč na kolesá), prípadne opravná sada na pneumatiky.

Nie je nutné, aby ste počas kontroly bol pri vozidle.

Malo by byť prirodzené, že vlastník či držiteľ vozidla príde na kontrolu s čistým vozidlom, ak to dovoľujú poveternostné podmienky a je to aj ohľaduplnejšie k technikovi STK.

Áno, robíme pick-up servis aj na opakované kontroly, za poplatok 25 eur s DPH.

Áno, vozidlo prejde kontrolou.

Vymenené brzdy negarantujú úspešný test bŕzd.

Objednať sa môžete kedykoľvek, ale najneskôr v deň uplynutia platnosti technickej kontroly.

Áno, na to, aby vozidlo prešlou technickou kontrolou je nevyhnutné, aby mu svietili všetky svetlá.

Stanica technickej kontroly je kontrolným orgánom, opravy nevykonávame. Samozrejme, výmena žiarovky nie je problém (podľa typu žiarovky a vozidla).

Áno, za každú kontrolu je potrebné zaplatiť.

Blog.

Pohodlná, rýchla a za férové ceny? Taká je STK Bratislava – v Biskupiciach

Máte z technickej a emisnej kontroly stres? Nemusíte. Vďaka našim službám ju absolvujete maximálne v pohode. Vďaka našim prozákazníckym službám a benefitom ušetríte čas aj nemalé peniaze. Zhrnieme vám, ako to u nás chodí.

Čítať viac
Technická a emisná kontrola takmer bez čakania? Stavte na Biga STK v Bratislave

Zháňate kontrolu STK, ktorú by ste mali vybavenú do polhodiny a zároveň nemuseli absolvovať dlhšiu čakaciu dobu? Hoci aj na poslednú chvíľu? Dá sa to. Aj priamo v Bratislave. Nemusíte plánovať na mesiace vopred. U nás ste vybavení hneď a za výhodnú cenu.

Čítať viac
Takto pripravíte vozidlo na STK kontrolu a prejdete bez problémov

Aby auto úspešne absolvovalo STK kontrolu, musí byť v prvom rade čisté s čitateľným evidenčným a výrobným číslom. Takisto údaje o vozidle uvedené v doklade musia zodpovedať skutočnému stavu. A na čo ďalšie si treba posvietiť pred technickou a emisnou kontrolou?

Čítať viac

Máte otázky?

Potrebujete poradiť? Neváhajte sa nám ozvať.

    Kontaktné údaje

    Sociálne siete